Cu o activitate de peste 8 ani pe piata locala si nu numai,  GGO Construct reprezinta partenerul potrivit in realizarea proiectelor de constructii civile, de renovari si amenajari de calitate ale caselor si apartamentelor, cat si de constructii de calitate a edificiilor industriale. Cu sediul central in Bacau, GGO Construct isi desfasoara activitatea in regiunea Moldova si nu numai. GGO Construct ofera servicii de constructiie, de renovare si amenajare  atat in Bacau, Onesti, Focsani, Piatra-Neamt, Iasi, Vaslui, Barlad, Adjud si Panciu, cat si in alte regiuni ale tarii.

Personalul GGO Construct este format din profesionisti cu experienta de peste 30 de ani in domeniul constructiilor caselor la rosu sau la cheie, reparatiilor si amenajarilor interioare sau exterioare.  Compania detine un portofoliu vast ce cuprinde lucrari internationale, dintre care cele mai importante de amintit fiind Anglia, Italia, Spania, Malta si Luxembourg, Cehia si Croatia.

De ce sa alegi echipa GGO Construct:

Filosofia GGO Construct este reprezentata de valori precum eficienta si calitate inalta a serviciilor oferite, promptitudine, flexibilitate, seriozitate, pasiune si respect pentru preferintele clientilor.  De la pre-constructie pana la inspectia finala, compania are experienta de gestionare a lucrarilor astfel incat sa va construiasca proiectul conform specificatiilor la timp si pe placul dumneavoastra.  Ideea de management a companiei are la baza intelegerea nevoilor si provocarilor specifice proiectului dumneavoastra, de aceea venim in ajutor cu profesionisti instruiti in domeniul constructiilor cu experienta si certificarile necesare pentru a asigura succesul proiectului.